The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA

Lesser Sunda Islands, Kelusa
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Genel
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Genel
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Genel
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Genel
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA Genel
Image More +58 fotoğraf
The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA
BR. BANGKIANGSIDEM DESA KELIKI TEGALLALANG Lesser Sunda Islands, Kelusa

The Lokha Ubud Resort, Villas & SPA misafirlere Ubud (Sambahan) bölgesinde, Gaya Art Space sanat galerisi ve kültür merkezi ve Blanco Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı resort otel Ubud Maymun Ormanı ile 4,8 mi (7,8 km) ve Neka Sanat Müzesi ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Bukit Cinta ideal; otelin restoranı misafirlere içecek yapılan bar/oturma salonu ve açık havada yemek servisi ayrıcalığıyla dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 70 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 2 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Resort otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Süit, Vadi Manzaralı
Room
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Room
Presidential Villa, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x