Bucu Beji Ubud

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Bucu Beji Ubud Öne Çıkan Resim
Bucu Beji Ubud Dış Mekan
Bucu Beji Ubud Dış Mekan
Bucu Beji Ubud Oda Manzaraları
Bucu Beji Ubud Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Bucu Beji Ubud
Bisma Street Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Ubud bölgesindeki Bucu Beji Ubud konaklamanızda, Neka Sanat Müzesi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Bali Bird Walks ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,3 mi (3,6 km) ve Blanco Müzesi ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor.

7 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x