The Loft Room Nimman

Kuzey Tayland, Su Thep
The Loft Room Nimman Genel
The Loft Room Nimman Öne Çıkan Resim
The Loft Room Nimman Dış Mekan
The Loft Room Nimman Dış Mekan
The Loft Room Nimman Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
The Loft Room Nimman
31/2-3 Soi Nimmanhaemin 13, Suthep Kuzey Tayland, Su Thep

The Loft Room Nimman size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Dünya Böcek ve Doğa Harikaları Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Tha Phae Kapısı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

The Loft Room Nimman misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Grand
Grand Superior Room
Room
Superior Oda
Room
Grand Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x