The Living Pool Villas

Güney Tayland, Bo Put
The Living Pool Villas Genel
The Living Pool Villas Genel
The Living Pool Villas Genel
The Living Pool Villas Öne Çıkan Resim
The Living Pool Villas Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
The Living Pool Villas
80 Moo 6 Chaweng Bo Phut Güney Tayland, Bo Put

The Living Pool Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, havaalanı yakınında, Chaweng Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lamai Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu resort otel Bo Phut Plajı ile 2,7 mi (4,3 km) ve Nathon İskelesi ile 12,7 mi (20,5 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için i Sea Coffe and Bar restoranı havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 24 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Two
Two Bedrooms Pool Villa
Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı
Room
One Bedroom Pool Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x