Temple Gardens

Güney Tayland, Bo Put
Temple Gardens Öne Çıkan Resim
Temple Gardens Dış Mekan
Temple Gardens Dış Mekan
Temple Gardens İç Mekan
Temple Gardens Oda Düzeni
Image More +19 fotoğraf
Temple Gardens
165/9 Moo 1, Bophut Güney Tayland, Bo Put

Temple Gardens misafirlere Koh Samui bölgesinde, tarihi bölgede, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Bo Phut Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Nathon İskelesi ile 12,5 mi (20,1 km) mesafede.

Villada oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Townhouse Type B
Room
2 Bedroom Townhouse Type A

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x