The Lind Boracay

Visayan Adaları, Balabag
The Lind Boracay Genel
The Lind Boracay Genel
The Lind Boracay Genel
The Lind Boracay Öne Çıkan Resim
The Lind Boracay Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
The Lind Boracay
Station 1, Barangay Balabag, Malay Visayan Adaları, Balabag

The Lind Boracay konaklamanızda Boracay bölgesinde, plajda, Beyaz Plaj yakınında Willy's Rock ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel CityMall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,2 km ve D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,9 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 119 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden Room
Sea
Sea Room
Garden
Garden with Pool
Room
Beach Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x