The Lime Boutique Suites

Gachibowli
The Lime Boutique Suites Genel
The Lime Boutique Suites Genel
The Lime Boutique Suites Genel
The Lime Boutique Suites Genel
The Lime Boutique Suites Genel
Image More +28 fotoğraf
The Lime Boutique Suites
Jayabheri Enclave, Gachibowli , Gachibowli

Haydarabad (Gachibowli Bilişim Teknolojileri Bölgesi) bölgesindeki The Lime Boutique Suites misafirlere Sarath City Capital Alışveriş Merkezi ve Kotla Vijayabhaskara Reddy Botanik Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel HITEX Gösteri Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Golkonda Kalesi ile 6,5 mi (10,5 km) mesafede.

Squeeze yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 30 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x