The Light Inn

Daguang
The Light Inn Öne Çıkan Resim
The Light Inn Dış Mekan
The Light Inn Dış Mekan
The Light Inn İç Mekan
The Light Inn İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
The Light Inn
No.78-6, Daguang Rd. , Daguang

The Light Inn size Hengchun (Daguang) bölgesinde, Kenting Ulusal Parkı ve Kenting Gece Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Ulusal Deniz Biyolojisi Müzesi ve Akvaryumu ile 9,3 mi (14,9 km) ve Sichongxi Kaplıcası ile 13,1 mi (21 km) mesafede.

The Light Inn misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları ve iPod takma konsolu vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x