Place De L

Daguang
Place De L Genel
Place De L Genel
Place De L Genel
Place De L Genel
Place De L Öne Çıkan Resim
Image More +82 fotoğraf
Place De L
No. 76-8, Daguang Rd, Hengchun Township , Daguang

Place De L konaklamanızda Hengchun (Daguang) bölgesinde, Houbihu Fishing Harbor ve Little Bali Kayası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Maobitou Parkı ile 3,3 km (2,1 mil) ve Beyaz Kum Körfezi Plajı ile 3,4 km (2,1 mil) mesafede.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Signature Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x