The Lakeside Hotel & Leisure Centre

Wild Atlantic Way, Province of Munster
The Lakeside Hotel & Leisure Centre Genel
The Lakeside Hotel & Leisure Centre Genel
The Lakeside Hotel & Leisure Centre Genel
The Lakeside Hotel & Leisure Centre Genel
The Lakeside Hotel & Leisure Centre Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
The Lakeside Hotel & Leisure Centre
Near Killaloe Wild Atlantic Way, Province of Munster

The Lakeside Hotel & Leisure Centre misafirlere Ballina bölgesinde, tarihi bölgede, Killaloe Cathedral ile Brian Ború Heritage Centre 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lough Derg Gölü ve Göl Adası ile 0,3 mi (0,5 km) ve Killaloe Heritage Centre ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı The Derg Room ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

43 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kapalı havuz, su kaydırağı ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x