Killaloe Hotel & Spa

Wild Atlantic Way, Province of Munster
Killaloe Hotel & Spa Genel
Killaloe Hotel & Spa Genel
Killaloe Hotel & Spa Genel
Killaloe Hotel & Spa Genel
Killaloe Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Killaloe Hotel & Spa
Kincora Harbour Wild Atlantic Way, Province of Munster

Killaloe Hotel & Spa misafirlere Killaloe bölgesinde, denize sıfır, Beal Boru Kalesi ve Tobermurragh (Murroughs Kuyusu) ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Aziz Moluas Kilisesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Killaloe Heritage Centre ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı O'Briens Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

32 odada espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Deluxe Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x