The L Resort

Güney Tayland, Ao Nang
The L Resort Öne Çıkan Resim
The L Resort Dış Mekan
The L Resort Dış Mekan
The L Resort Dış Mekan
The L Resort Kahvaltı
Image More +63 fotoğraf
The L Resort
31 Moo 2 - Ao Nang Beach Güney Tayland, Ao Nang

The L Resort size Krabi merkezinde, Ao Nang Plajı yakınında ve McDonald’s, Aonang ile yürüyerek 10 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 1,4 mi (2,3 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Wannas Place ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Room (Limited View)
Family
Family Süit, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Executive
Executive Süit, 2 Yatak Odası, Jakuzi (The L)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Kullanımı
Room
Premium Süit, Balkon, Kısmi Deniz Manzarası
Room
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x