Aonang Sunset Hotel

Güney Tayland, Ao Nang
Aonang Sunset Hotel Öne Çıkan Resim
Aonang Sunset Hotel Dış Mekan
Aonang Sunset Hotel Dış Mekan
Aonang Sunset Hotel Dış Mekan
Aonang Sunset Hotel Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Aonang Sunset Hotel
268 Moo 2, Ao Nang Beach Güney Tayland, Ao Nang

Aonang Sunset Hotel misafirlere Krabi bölgesinde, eğlence bölgesinde, Ao Nang Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Nopparat Thara Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 1,6 mi (2,5 km) ve Doğu Railay Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 44 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x