The L Hotel

South Florida, Miami Beach
The L Hotel Öne Çıkan Resim
The L Hotel Dış Mekan
The L Hotel Dış Mekan
The L Hotel İç Mekan
The L Hotel Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
The L Hotel
4121 Indian Creek Drive South Florida, Miami Beach

The L Hotel size Miami Beach merkezinde, Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Fontainebleau ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 1,8 mi (2,8 km) ve Ocean Drive ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

The L Hotel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x