Secret Garden Miami Beach

Miami Beach
Secret Garden Miami Beach Öne Çıkan Resim
Secret Garden Miami Beach Dış Mekan
Secret Garden Miami Beach Dış Mekan
Secret Garden Miami Beach Dış Mekan
Secret Garden Miami Beach Dış Mekan
Image More +87 fotoğraf
Secret Garden Miami Beach
4210 Collins Ave , Miami Beach

Miami Beach (Mid Plajı) bölgesindeki Secret Garden Miami Beach Miami Beach Ahşap Yaya Yolu/Kaldırımı ve Fontainebleau ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Collins Avenue Alışveriş Alanı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Ocean Drive ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Miami Beach bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 115 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Executive Katı
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Junior Oda, Engellilere Uygun
Room
Junior Stüdyo Süit, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x