The Journey Hotel

Orta Tayland, Bangkok
The Journey Hotel Öne Çıkan Resim
The Journey Hotel Dış Mekan
The Journey Hotel Dış Mekan
The Journey Hotel Dış Mekan
The Journey Hotel Dış Mekan
Image More +83 fotoğraf
The Journey Hotel
345/65 Soi Ngamwongwan 47, Yaek 44 Thung Song Hong, Laksi Orta Tayland, Bangkok

The Journey Hotel misafirlere Bangkok (Lak Si) bölgesinde, Dhurakij Pundit Üniversitesi ve Ngamwongwan Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 11 mi (17,7 km) ve Khaosan Caddesi ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

The Journey Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Twin Room
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe 1 Bedroom Suite
Extra
Extra Family Suite
Room
Standard Double Room
Room
Family Suite
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x