The Iris Boutique Hotel

Walvis Bay
The Iris Boutique Hotel Genel
The Iris Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
The Iris Boutique Hotel İç Mekan
The Iris Boutique Hotel Yerinde Yemek
The Iris Boutique Hotel Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
The Iris Boutique Hotel
42 Kovambo Nujoma Drive Meersig , Walvis Bay

Walvis Bay bölgesindeki The Iris Boutique Hotel konaklamanızda, Rhenish Misyoner Kilisesi ve Walvis Bay Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Walvis Bay Museum ile 2,1 mi (3,4 km) ve Salt Works ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Standard
Standard Oda
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x