Amjicaja Guesthouse

Walvis Bay
Amjicaja Guesthouse Genel
Amjicaja Guesthouse Genel
Amjicaja Guesthouse Genel
Amjicaja Guesthouse Genel
Amjicaja Guesthouse Genel
Image More +33 fotoğraf
Amjicaja Guesthouse
8 Temple Crescent Road, Meersig , Walvis Bay

Walvis Bay bölgesindeki Amjicaja Guesthouse misafirlere milli parkta, Walvis Bay Limanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Walvis Bay Museum ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Alman Protestan Lüteriyen Kilisesi ile 38,4 km ve Swakopmund Deniz Feneri ile 38,7 km mesafede.

Amjicaja Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 8.30, hafta sonu 7.30 ve 9.30 arasında yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kapalı havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Walvis Bay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 592 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Küvet
Room
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Banyolu/Duşlu
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x