The Inbal Jerusalem

Batı Kudüs, Kudüs
The Inbal Jerusalem Genel
The Inbal Jerusalem Genel
The Inbal Jerusalem Genel
The Inbal Jerusalem Öne Çıkan Resim
The Inbal Jerusalem Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
The Inbal Jerusalem
Liberty Bell Park, 3, Jabotinsky St. Batı Kudüs, Kudüs

The Inbal Jerusalem misafirlere Kudüs merkezinde, Montefiore Yel Değirmeni ve Mishkenot Sha’ananim Kongre Merkezi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Yafa Kapısı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Holy Sepulchre Kilisesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı Sophia Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

330 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, açık havuz ve kapalı havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Room
Premium
Premium Oda (Grand Premium (Old city view))
Premium
Premium Courtyard Junior Suite
Deluxe
Deluxe old city view
Ambassador
Ambassador Suite
Room
Premium Oda
Room
Standard Oda
Room
Family Süit
Room
Premium Room Old City View
Room
Family Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x