The Hoxton Williamsburg

Downstate New York, Brooklyn
The Hoxton Williamsburg Genel
The Hoxton Williamsburg Genel
The Hoxton Williamsburg Genel
The Hoxton Williamsburg Öne Çıkan Resim
The Hoxton Williamsburg Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
The Hoxton Williamsburg
97 Wythe Avenue Downstate New York, Brooklyn

The Hoxton Williamsburg konaklamanızda, Brooklyn merkezinde, Brooklyn Brewery Bira Fabrikası yakınında ve East River Eyalet Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Music Hall of Williamsburg Konser Salonu ile 0,3 km ve WNYC Transmitter Parkı ile 1,7 km mesafede.

K'Far yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

175 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x