The Hive Hotel Samui

Güney Tayland, Maret
The Hive Hotel Samui Genel
The Hive Hotel Samui Öne Çıkan Resim
The Hive Hotel Samui Dış Mekan
The Hive Hotel Samui Dış Mekan
The Hive Hotel Samui Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
The Hive Hotel Samui
124 / 264 Moo 3, T.Maret Güney Tayland, Maret

Koh Samui bölgesindeki The Hive Hotel Samui misafirlere deniz kıyısında, Lamai Gece Pazarı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hin Ta ve Hin Yai ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Khunaram Tapınağı ile 6,5 km (4 mi) ve Chaweng Plajı ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Yemek servisi için Coast Restaurant ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz oda servisi imkanı da var. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 68 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı (Room Only)
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Garden Villa
Room
Deluxe Room (Room only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x