Marina Beach Resort

Güney Tayland, Maret
Marina Beach Resort Öne Çıkan Resim
Marina Beach Resort Dış Mekan
Marina Beach Resort Dış Mekan
Marina Beach Resort Dış Mekan
Marina Beach Resort Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Marina Beach Resort
124/169 M.3, T. Maret Lamai Beach Güney Tayland, Maret

Marina Beach Resort size Koh Samui (Lamai Şehir Merkezi) bölgesinde, Lamai Plajı yakınında ve Lamai Gece Pazarı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chaweng Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve Bo Phut Plajı ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 58 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) ve Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Bungalow

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x