The Happy Bird B&B

Orta Vietnam, Cam An
The Happy Bird B&B Öne Çıkan Resim
The Happy Bird B&B Dış Mekan
The Happy Bird B&B Dış Mekan
The Happy Bird B&B Dış Mekan
The Happy Bird B&B Kahvaltı
Image More +68 fotoğraf
The Happy Bird B&B
198 Nguyen Phan Vinh, Cam An Orta Vietnam, Cam An

Hoi An (Cam An) bölgesindeki The Happy Bird B&B konaklamanızda Cua Dai Plajı ve An Bang Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Chua Cau Köprüsü ile 5,5 km (3,4 mil) ve Hoi An Gece Pazarı ile 6,1 km (3,8 mil) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

7 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x