An Bang Beach Hai An Villa

Orta Vietnam, Cam An
An Bang Beach Hai An Villa Genel
An Bang Beach Hai An Villa Öne Çıkan Resim
An Bang Beach Hai An Villa Dış Mekan
An Bang Beach Hai An Villa Dış Mekan
An Bang Beach Hai An Villa Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
An Bang Beach Hai An Villa
Group 9, An Bang Beach Cam An Ward Orta Vietnam, Cam An

Hoi An (Cam An) bölgesindeki An Bang Beach Hai An Villa misafirlere Ha My Plajı ve Cua Dai Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel My Khe Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) ve An Bang Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (with Window)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (With Window)
Room
Grand Deluxe Double With Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x