The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa

Karimun Jawa
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa Öne Çıkan Resim
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa Dış Mekan
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa Dış Mekan
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa Dış Mekan
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa
Jalan I.J Kasimo , Karimun Jawa

The Happinezz Hills Hotel Karimunjawa misafirlere Karimunjawa Adaları bölgesinde, plaj yakınında, Bukit Love Manzara Noktası yakınında ve Raudhatul Jannah Camisi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Karimunjawa Camisi ile 1,2 mi (2 km) ve Karimunjawa Meydanı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Özel Banyo
Room
Family Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x