Breve Azurine Lagoon Retreat

Karimun Jawa
Breve Azurine Lagoon Retreat Genel
Breve Azurine Lagoon Retreat Genel
Breve Azurine Lagoon Retreat Genel
Breve Azurine Lagoon Retreat Genel
Breve Azurine Lagoon Retreat Genel
Image More +68 fotoğraf
Breve Azurine Lagoon Retreat
Jl. Kapuran , Karimun Jawa

Breve Azurine Lagoon Retreat konaklamanızda Karimunjawa Adaları bölgesinde, denize sıfır, Pancuran Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Legon Lele Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Karimunjawa Feribot Terminali ile 1,3 km (0,8 mi) ve Karimunjawa Meydanı ile 1,9 km (1,2 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Cumibar yemek servisi için ideal; bu otelde toplam 2 restoran var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Karimunjawa Adaları bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5382 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Rumah Crest)
Standard
Standard Room (Kamar Crest), King Room
Süit
Süit (Esplanade)
Room
Standard Oda (Sea Hill Cottage)
Room
Family Oda (Sea Hill Abode)
Room
Deluxe Oda (Sea Front Studio)
Room
Standard Room (Kamar Crest), Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x