The Guesthouse

Highveld Ridge, Secunda
The Guesthouse Öne Çıkan Resim
The Guesthouse Dış Mekan
The Guesthouse Dış Mekan
The Guesthouse Dış Mekan
The Guesthouse Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
The Guesthouse
1 Blake St Highveld Ridge, Secunda

Secunda bölgesindeki The Guesthouse konaklamanızda, Secunda Stadı ve Graceland Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Walker Park Golf Sahası ile 8,8 mi (14,2 km) ve Nomoya Masilela Müzesi ile 20,4 mi (32,8 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 9.00, hafta sonu 6.00 ve 9.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x