Hotel at Secunda

Highveld Ridge, Secunda
Hotel at Secunda Genel
Hotel at Secunda Öne Çıkan Resim
Hotel at Secunda Dış Mekan
Hotel at Secunda Dış Mekan
Hotel at Secunda Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel at Secunda
Terra Nova Office Park River Road Terra Nova, Trichardt Highveld Ridge, Secunda

Secunda bölgesindeki Hotel at Secunda misafirlere banliyöde, Secunda Stadı ve Graceland Golf Club ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Walker Park Golf Sahası ile 10 mi (16,1 km) ve Nomoya Masilela Müzesi ile 16,9 mi (27,3 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 38 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Honeymoon Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x