THE Green Frog Inn Bed and Breakfast

Northern Coast, San Pedro Sula
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast Banyo Tipleri
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast Lobi
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast Oda
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast Oda
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast Oda
Image More +6 fotoğraf
THE Green Frog Inn Bed and Breakfast
Av11 Colonia Trejo, Sector Sur Oeste Northern Coast, San Pedro Sula

San Pedro Sula bölgesindeki THE Green Frog Inn Bed and Breakfast konaklamanızda, Parque Central (Merkez Parkı) ve Multiplaza Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Dğoa Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Estadio Francisco Morazan Stadı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Economy Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x