Hotel Boutique Primavera

Northern Coast, San Pedro Sula
Hotel Boutique Primavera Genel
Hotel Boutique Primavera Öne Çıkan Resim
Hotel Boutique Primavera İç Mekan
Hotel Boutique Primavera Kahvaltı
Hotel Boutique Primavera Yerinde Yemek
Image More +31 fotoğraf
Hotel Boutique Primavera
Col. Trejo 21 Calle, 23 Avenida SO Northern Coast, San Pedro Sula

San Pedro Sula bölgesindeki Hotel Boutique Primavera misafirlere iş merkezinde, Multiplaza Alışveriş Merkezi ve Dğoa Müzesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Estadio Francisco Morazan Stadı ile 2,7 km (1,7 mi) ve Parque Central (Merkez Parkı) ile 3,2 km (2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x