The Grasshopper Hostel

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
The Grasshopper Hostel Genel
The Grasshopper Hostel Genel
The Grasshopper Hostel Genel
The Grasshopper Hostel Öne Çıkan Resim
The Grasshopper Hostel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Grasshopper Hostel
Calle Hospital 842 Interior 3 Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

The Grasshopper Hostel misafirlere Cusco (Cusco Tarihi Merkezi) bölgesinde, San Pedro Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde ve Iglesia y Convento de Santa Clara ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Plaza de Armas meydanı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Santiago Meydanı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

The Grasshopper Hostel misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (6 pax)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (4 pax)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Ortak Ranzalı Oda, Karma Ranzalı Oda, Ortak Banyo (8 pax)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x