Inthira Vang Vieng

Vang Vieng
Inthira Vang Vieng Genel
Inthira Vang Vieng Genel
Inthira Vang Vieng Genel
Inthira Vang Vieng Genel
Inthira Vang Vieng Genel
Image More +67 fotoğraf
Inthira Vang Vieng
Ban Viengkeo , Vang Vieng

Inthira Vang Vieng konaklamanızda Vang Vieng merkezinde, Wat Si Souman ve Tham Phu Kham ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tham Nam ile 1,6 km (1 mil) ve Tham Sang ile 1,6 km (1 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 38 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x