The Grand Hotel Sharm El Sheikh

El Hadaba, Sharm El Sheikh
The Grand Hotel Sharm El Sheikh Genel
The Grand Hotel Sharm El Sheikh Öne Çıkan Resim
The Grand Hotel Sharm El Sheikh Dış Mekan
The Grand Hotel Sharm El Sheikh Dış Mekan
The Grand Hotel Sharm El Sheikh Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
The Grand Hotel Sharm El Sheikh
El Fanar street, Hadaba El Hadaba, Sharm El Sheikh

The Grand Hotel Sharm El Sheikh misafirlere Şarm El-Şeyh (El Hadaba) bölgesinde, Il Mercato Mall ve Alf Leila Wa Leila ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Naama Körfezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Domina Coral Bay Kongre Merkezi ile 7,6 mi (12,2 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Reef ideal; resort otelde yemek servisi yapan 10 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecek istediğinizde, plaj bar, 7 bar/dinlenme salonu ve 3 havuz barı idealdir. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 627 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 8 açık yüzme havuzu keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x