The Grand Hope Resort And Residence

Puncak
The Grand Hope Resort And Residence Genel
The Grand Hope Resort And Residence Dış Mekan
The Grand Hope Resort And Residence Yerinde Yemek
The Grand Hope Resort And Residence Oda Düzeni
The Grand Hope Resort And Residence Oda Düzeni
Image More +8 fotoğraf
The Grand Hope Resort And Residence
No.219 Jl. Raya Cipanas , Puncak

Cipanas bölgesindeki The Grand Hope Resort And Residence konaklamanızda Cipanas Başkanlık Sarayı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Kebun Raya Cibodas ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Taman Safari Endonezya ile 15,1 mi (24,3 km) ve Taman Bunga Nusantara ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için LED televizyon olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, terlik ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 500 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x