Ayola Hoci Cipanas

Puncak
Ayola Hoci Cipanas Genel
Ayola Hoci Cipanas Genel
Ayola Hoci Cipanas Öne Çıkan Resim
Ayola Hoci Cipanas Dış Mekan
Ayola Hoci Cipanas Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Ayola Hoci Cipanas
Jl. Raya Cipanas KM. 81,3, Cipanas Pacet , Puncak

Cipanas bölgesindeki Ayola Hoci Cipanas konaklamanızda, Cipanas Başkanlık Sarayı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kebun Raya Cibodas ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Taman Safari Endonezya ile 15,9 mi (25,6 km) ve Taman Bunga Nusantara ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ayola Hoci Cipanas restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

76 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x