The Gold Beach Resort

Daman
The Gold Beach Resort Genel
The Gold Beach Resort Öne Çıkan Resim
The Gold Beach Resort Dış Mekan
The Gold Beach Resort Dış Mekan
The Gold Beach Resort Yerinde Yemek
Image More +41 fotoğraf
The Gold Beach Resort
No. 2/1-B, & 2/1-C, Devka Beach Rd. , Daman

Daman bölgesindeki The Gold Beach Resort misafirlere alışveriş bölgesinde, Devka Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Swami Budha Amarnath Ji Mandir ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vaibhav Water Word ile 2,3 mi (3,7 km) ve Aziz Jerome Hisarı ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan 19 Sixty one yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x