Hotel Sea Rock Inn

Daman
Hotel Sea Rock Inn Öne Çıkan Resim
Hotel Sea Rock Inn Dış Mekan
Hotel Sea Rock Inn İç Mekan
Hotel Sea Rock Inn Yerinde Yemek
Hotel Sea Rock Inn Yerinde Yemek
Image More +4 fotoğraf
Hotel Sea Rock Inn
Devka Beach , Daman

Daman bölgesindeki Hotel Sea Rock Inn misafirlere deniz kıyısında, Devka Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Swami Budha Amarnath Ji Mandir ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Vaibhav Water Word ile 2,3 mi (3,7 km) ve Aziz Jerome Hisarı ile 2,6 mi (4,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için resort otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 47 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü, sağlık kulübü ve açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Havuz Kullanımı
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilebilir, Okyanus Manzaralı
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Sigara İçilebilir, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x