The Gardens Gallery Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Xylókastron
The Gardens Gallery Hotel Öne Çıkan Resim
The Gardens Gallery Hotel Dış Mekan
The Gardens Gallery Hotel Kahvaltı
The Gardens Gallery Hotel Kahvaltı
The Gardens Gallery Hotel Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
The Gardens Gallery Hotel
Agiou Makariou 1 Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Xylókastron

The Gardens Gallery Hotel misafirlere Xylokastro-Evrostina bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve St Vlassis Kilisesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Xylokastro Limanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Fonissas Boğazı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin restoranı The Pine Bistro misafirlere öğle yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda (Forest View)
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Süit (Forest View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x