Le Convivial Luxury Suites & Spa

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Xylókastron
Le Convivial Luxury Suites & Spa Genel
Le Convivial Luxury Suites & Spa Öne Çıkan Resim
Le Convivial Luxury Suites & Spa İç Mekan
Le Convivial Luxury Suites & Spa Kahvaltı
Le Convivial Luxury Suites & Spa Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Le Convivial Luxury Suites & Spa
2 Vayena Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Xylókastron

Le Convivial Luxury Suites & Spa misafirlere Xylokastro-Evrostina bölgesinde, körfez yakınında, Ionian Sea ile St Vlassis Kilisesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Xylokastro Limanı ile 1 mi (1,6 km) ve Fonissas Boğazı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Free Dinner yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

12 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x