The FRAME Hotel

Floransa
The FRAME Hotel Genel
The FRAME Hotel Genel
The FRAME Hotel Öne Çıkan Resim
The FRAME Hotel Dış Mekan
The FRAME Hotel Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
The FRAME Hotel
Via Panzani 2 Duomo , Floransa

The FRAME Hotel size Floransa merkezinde, Tarihi Merkezi - Kent Merkezi yakınında ve Santa Maria del Fiore Katedrali ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vecchio Gölü ile 0,4 mi (0,6 km) ve Uffizi Sanat Galerisi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Queen Deluxe
Room
Süit
Room
Süit, Teras
Room
SUITE GIOCONDA

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x