THE FLAG West M.

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
THE FLAG West M. Genel
THE FLAG West M. Genel
THE FLAG West M. Genel
THE FLAG West M. Genel
THE FLAG West M. Öne Çıkan Resim
Image More +50 fotoğraf
THE FLAG West M.
Bockenheimer Landstraße 38-40 Spessart-main-odenwald, Frankfurt

THE FLAG West M. konaklamanızda Frankfurt (Westend-Süd) bölgesinde, Alte Oper ve Skyline Plaza ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Zeil Alışveriş Bölgesi ile 1,8 km ve Romerberg ile 1,8 km mesafede.

Elaine's Deli, THE FLAG West M. misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 228 klimalı oda MP3 takma konsolu ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Comfort
Comfort Oda
Business
Business Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
Business
Business Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x