SAKS Urban Design Hotel Frankfurt

Spessart-main-odenwald, Frankfurt
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt Genel
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt Genel
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt Öne Çıkan Resim
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt Dış Mekan
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
SAKS Urban Design Hotel Frankfurt
Mendelssohnstrasse 79 Spessart-main-odenwald, Frankfurt

SAKS Urban Design Hotel Frankfurt size Frankfurt (Westend-Süd) bölgesinde, Frankfurt Ticaret Fuarı ve Commerzbank Arenası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Skyline Plaza ile 1 mi (1,6 km) ve Alte Oper ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Sağlık kulübü ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (Queen)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x