The Fern Residency Gurgaon

Gurugram
The Fern Residency Gurgaon Genel
The Fern Residency Gurgaon Genel
The Fern Residency Gurgaon Genel
The Fern Residency Gurgaon Öne Çıkan Resim
The Fern Residency Gurgaon Dış Mekan
Image More +8 fotoğraf
The Fern Residency Gurgaon
Plot No. 290-291 Sector 29 , Gurugram

The Fern Residency Gurgaon size Gurugram merkezinde, Appu Ghar ile 5 dakika yürüyüş ve Fortis Memorial Research Institute ile 9 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel DLF Cyber City ile 3,7 mi (6 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,8 mi (15,7 km) mesafede.

Felicita yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 42 ayrı ayrı döşenmiş odada iPod takma konsolu ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sauna, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda
Room
Oda
Room
Premium Oda
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x