Imperial Apartments

Gurugram
Imperial Apartments Genel
Imperial Apartments Genel
Imperial Apartments Öne Çıkan Resim
Imperial Apartments Dış Mekan
Imperial Apartments Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Imperial Apartments
F-48, South City-I Near Huda City Metro Station , Gurugram

Imperial Apartments misafirlere Gurugram merkezinde, Appu Ghar ve Fortis Memorial Research Institute ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire DLF Cyber City ile 3,9 mi (6,2 km) ve Worldmark Alışveriş Merkezi ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, kuaför ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Luxury Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilebilir, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x