The Empire Nimman

Kuzey Tayland, Su Thep
The Empire Nimman Genel
The Empire Nimman Öne Çıkan Resim
The Empire Nimman Dış Mekan
The Empire Nimman Dış Mekan
The Empire Nimman Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
The Empire Nimman
22/3 Nimmanhaemin Road, Suthep Muang Kuzey Tayland, Su Thep

The Empire Nimman konaklamanızda, Chiang Mai merkezinde, Nimman Caddesi yakınında ve One Nimman Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,4 km (0,3 mil) ve MAYA Lifestyle Alışveriş Merkezi ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda The Empire Nimman misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz market alternatifi de var. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Super Deluxe
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x