The Emerald Resort, Pune

Düzlükler, Wadgaon
The Emerald Resort, Pune Genel
The Emerald Resort, Pune Genel
The Emerald Resort, Pune Öne Çıkan Resim
The Emerald Resort, Pune Dış Mekan
The Emerald Resort, Pune Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
The Emerald Resort, Pune
Lonavala Annexe, Old Pune Mumbai Road Tal Maval, Dist. Pune, Somatane Düzlükler, Wadgaon

Wadgaon bölgesindeki The Emerald Resort, Pune misafirlere Pavana River ve Shree Krishna Mandir ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Prati Shirdi ile 3,9 km ve Bhandar Dongar ile 4,6 km mesafede.

Pallagio yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için resort otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x