Hotel Sheetal

Wadgaon
Hotel Sheetal Öne Çıkan Resim
Hotel Sheetal Dış Mekan
Hotel Sheetal Dış Mekan
Hotel Sheetal Dış Mekan
Hotel Sheetal İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Hotel Sheetal
Sr. No 114, Old Mumbai Pune Highway Vadgaon Taleagon Fata, Vadgaon Maval , Wadgaon

Wadgaon bölgesindeki Hotel Sheetal konaklamanızda, Prati Shirdi ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Della Adventure ile 27,2 mi (43,8 km) ve Maharashtra Kriket Birliği Stadyumu ile 8,2 mi (13,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilebilir
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez
Room
Economy Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x