The Elite Residence Dhaka.

Uttara
The Elite Residence Dhaka. Genel
The Elite Residence Dhaka. Öne Çıkan Resim
The Elite Residence Dhaka. Dış Mekan
The Elite Residence Dhaka. Dış Mekan
The Elite Residence Dhaka. Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
The Elite Residence Dhaka.
House-50, Road-11, Sector-4 , Uttara

The Elite Residence Dhaka. misafirlere Dhaka merkezinde, Update Tower Alışveriş Merkezi ve Aarong Amiral Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jamuna Future Park ile 4,4 mi (7,1 km) ve North Tower Alışveriş Merkezi ile 2,9 mi (4,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LED televizyon olan 30 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Premium
Premium İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x