Richmond Hotel & Suites

Uttara
Richmond Hotel & Suites Genel
Richmond Hotel & Suites Genel
Richmond Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Richmond Hotel & Suites Dış Mekan
Richmond Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Richmond Hotel & Suites
House-02, Road-10, Sector-01 Uttara , Uttara

Richmond Hotel & Suites misafirlere Dhaka bölgesinde, havaalanı yakınında, Aarong Amiral Alışveriş Merkezi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Update Tower Alışveriş Merkezi ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Jamuna Future Park ile 4,5 mi (7,2 km) ve North Tower Alışveriş Merkezi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

George's Cafe misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı Amerika mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 29 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
City
City Stüdyo Süit (City View)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x