The Elephant Crossing Hotel

Vang Vieng
The Elephant Crossing Hotel Genel
The Elephant Crossing Hotel Genel
The Elephant Crossing Hotel Öne Çıkan Resim
The Elephant Crossing Hotel Dış Mekan
The Elephant Crossing Hotel Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
The Elephant Crossing Hotel
Ban Viengkeo , Vang Vieng

Vang Vieng bölgesindeki The Elephant Crossing Hotel misafirlere dağda, Wat Si Souman ve Tham Phu Kham ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tham Nam ile 0,8 mi (1,2 km) ve Tham Sang ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sala Phadaeng restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Nehir Manzaralı
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Manzarasız

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x